Elhallgatott álláspontok, újságírói jogsértések, fehér és fekete kalapos gyorstüzelő cowboyok.

Szcientológia -- Média

Szcientológia -- Média

Miről szól ez a blog?

2019. július 20. - langelaszlo

A szcientológiával kapcsolatban nagyon sokszor forr a média, interjúk jelennek meg, cikkeket írnak rólunk, az emberek elhisznek mindent, minket meg sem keresnek az újságírók, hazudoznak, mi kapkodjuk a fejünket, és bizony sokszor nincs lehetőségünk elmondani a mi nézőpontunkat. 

Kérdezte tőlem egy újságíró múltkor, hogy miért nem mondjuk el mi is az érveinket?

Nagyon sokszor próbáljuk. MTI közlemények és saját weboldalak mennek, nagyon ritkán a média is lehozza az álláspontunkat. Néha. Kötelességük lenne? Igen. Erkölcsileg is? Persze. Sajnos mégsem teszik, nagy tisztelet a kivételnek. Vannak korrekt újságírók, főszerkesztők, akik szakmailag tisztességesen végzik a munkájukat. Róluk is fogok írni.

Az okok szerteágazóak. Ezen a blogon a történéseket mutatom be, a mi álláspontunkat is képviselni fogom.

Be fogom mutatni az "ellenünk vétkezőket" is, hogy pontosan hol hibáznak és hogyan kellene jobban végezniük a munkájukat. De az ügyeket érdeklő emberek kapják meg mind a két oldal álláspontját.

Nem várok like-okat, kommenteket, egyetértést. Aki kíván, hozzászólhat, beszélgethetünk. A trollokat, az általános standardokat el nem érő vitapartnereket törlöm és kizárom, hogy helyet adjunk az értelmes, konstruktív gondolatcserének.

 

1617-30_funny_social_media_cartoons_you_must_see.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologia-media.blog.hu/api/trackback/id/tr8514972692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása